Sadržaj kutije konzole PlayStation 5 procurio je online uoči večerašnjeg PS5 događaja

Tehnologija

Vaš Horoskop Za Sutra

To je jedna od najiščekivanijih igraćih konzola godine, a sada nam novo curenje daje pogled na kutiju za PlayStation 5 .



Daniel Ahmad, viši analitičar u Niko Partnersu, objavio je na Twitteru ono što tvrdi da su brojevi modela i sadržaj kutije za PlayStation 5 i PlayStation 5 Digital Edition.



Gospodin Ahmad tvrdi da su informacije od 'distributera iz Hong Konga' i naglašava da bi mogle biti samo specifične za regiju.



Njegovo curenje ukazuje da PlayStation 5 ima broj modela CFI-1015A, dok PlayStation 5 Digital Edition ima broj modela CFI-1015B.

Što se tiče sadržaja kutije, curenje sugerira da će PS5 i PS5 Digital Edition biti isporučeni s bežičnim kontrolerom, SSD karticom od 825 GB, bazom, HDMI kabelom, kabelom za napajanje izmjeničnom strujom, USB kabelom i uputama za upotrebu.

U međuvremenu, curenje također sugerira da će obje konzole doći s unaprijed instaliranom igrom u obliku Astro's Playrooma.



Curenje dolazi malo prije PlayStation 5 Showcase događaja, tijekom kojeg se očekuje da će Sony otkriti cijenu i datum izlaska za PS5.

strogo ljestvica 4. tjedna

Događaj će započeti večeras u 21:00 BST, a fokusirat će se na igre koje dolaze na PS5.



Sony PlayStation 5 standardne i Digital Edition konzole i DualSense kontroler

PlayStation 5 događaj

Sid Shuman, viši direktor, SIE Content Communications, rekao je: Prije nego što PlayStation 5 lansira ovaj praznik, željeli smo vam dati još jedan pogled na neke od sjajnih igara koje dolaze na PS5 pri lansiranju (i dalje!).

Naš sljedeći digitalni izlog trajat će oko 40 minuta i sadržavat će ažuriranja o najnovijim naslovima Worldwide Studios i naših vrhunskih razvojnih partnera.

Uključite se uživo na Twitch ili YouTube ove srijede, 16. rujna u 13:00 PDT / 21:00 BST / 22:00 CEST da vidite što je sljedeće za PS5.

Najčitanije
Ne propustite

Vidi Također: